Keresés

A mi kereskedelmi márkáink

A magas minőségi elvárások miatt az AERFAST Magyarországon csak professzionális megoldásokat kínál az ipari és nagyüzemi felhasználók részére. Csak márkatermékeinket kínájuk, minőségi felhasználóink részére.

 

J. KIHLBERG

A Kihlberg az egyik vezető gyártója az ipari tűzőgépeknek és tűzőkapcsoknak az ipar és a szolgáltatások területén. Speciálisan a kartonzáró szerszámok és kapcsok gyártója. A Josef Kihlberg cég nagyon magas minőségű és tartós termékeket állít elő a sokéves tapasztalatra és tudásra alapozva.A 2016. évben ünnepli a cég az alapításának 175. évfordulóját.

Link


AERFAST

Az Aerfast márka 10 Európai országban képviselteti magát. Ehhez a csoporthoz két termelőüzem tartozik Franciaországban és Németországban. A márka széles választékban kínál kapcsozó és szegező készülékeket, tárazott csavarozókat, kompresszorokat és különféle kiegészítőket. A szerszámaink minőség és megbízhatóság szempontjából kedvező ár-/érték szintet képviselnek.

Link


MAX

A japán MAX® világmárka vezető gyártója a rögzítéstechnikai szerszámoknak. A 8 bar-os belövő szerszámok mellett gázzal üzemelő szerszámok és nagynyomású szerszámok világmárkája. A MAX termékeket a JIS Japán szabványok alapján gyártják. A MAX szerszámok a tartósságot, a minőséget és a kifogástalan alkalmazhatóságot képviselik.

Link


MILWAUKEE

A MILWAUKEE® az elektromos kéziszerszámok teljes választékát kínálja. Az igényes felhasználók kiváló minőségű, a felhasználói igények figyelembevételével fejlesztett gépeket használhatnak. A MILWAUKEE® tartozékprogram magas minőségű kiegészítőket kínál.

Link


SENCO

A SENCO® márka egy vezető világmárka, gyárt és kínál pneumatikus, elektromos és gáz energiával működő belövő szerszámokat és hozzájuk tartozó kötőelemeket. A kínálat kiegészül kompresszorokkal és tartozékokkal.

Link


STINGER

A STINGER® márka egyedülálló termékeket kínál. Kombinált kapcsozókat amelyek együtt rögzítik a kapcsokkal az alátétlemezeket is. Alkalmazható fóliák, tetőfóliák, szövetek, filclemezek rögzítésére.

Link


;